• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

viuelmar

4 propostes per veure

Santorini, Kotor i sud d'Itàlia

El renovat Crown Princess ofereix un itinerari pel Mediterràni, incloent Santorini , parada imprescindible si anomenem a les illes gregues i una de les perles del Mar Adriàtic,Kotor, mal anomenat el  fiord més al sud d'Europa, realment és una ria, no hi ha cap dubte que sí és una joia medieval. Continuant la navegació pel clàssic sud d'Itàlia, Nàpols i Messina, per acabar  còmodament a Barcelona. Possibilitat d'estada a Atenes.

730 €

8 dies
Gran Creuer pel Rhin

Un creuer pel Rhin combinant paisatges bucòlics com els de la selva negra , ciutats com Baden Baden , Colonia  o Amsterdam, i tot a bord del vaixell més modern del Rhin, amb totes les comoditats i atès per una tripulació dedicada a tu,  fent d'aquest itinerari   un creuer inoblidable.

2.090 €

8 dies
Especial Mini Creuer des de Barcelona

Creuer  de 5 dies des de Barcelona visitant Pisa i Canes a bord del  vaixell Vision of de the seas de Royal Caribbean.

464 €

5 dies
Escandinava, Rússia i el Bàltic


El Norwegian Getaway de Norwegian Cruise Line acaba de ser reconegut com el Millor Vaixell en el Nord d'Europa. Aquest estiu, descobreix les ciutats més belles del Mar Bàltic en el seu vaixell bessó,el Norwegian Breakaway, amb 28 opcions gastronòmiques, espectacles de Broadway com el musical Rock of Ages, un parc aquàtic i un circuit d'aventura, un luxós spa i molt més. A bord gaudiràs d'una nova sensació de llibertat gràcies a Premium All Inclusive que inclou begudes Premium i 60 minuts d'internet per persona!

1.990 €

10 dies