• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

visites

7 propostes per veure

Kayak pel Zambezi des de Victoria falls

Tota una aventura, navegar en kayak per un dels 4 rius més grans d'Africa, el Zambezi, i travessar el Parc Natural per  veure quasi a tocar,  elefants, búfals, hipopòtams..... Impressionant. T'apuntes?

140

8 hores
Temple de Luxor i Karnak

Camina pel colossal temple d'Amun Ra i l'avinguda de les esfinxs entre els temples de Karnak i Luxor, una experiència que mai oblidaràs. 

42

4 hores
Laos cataractes de Kuang Xing

Descobreix Luang Prabang, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que et sorprendrà per la seva arquitectura colonial, magnífics temples i joies naturals com les cataractes de Kuang Xing

 

90

8 hores
San Gimignano, Siena i Chianti amb dinar i degustació de vins

No et perdis el poble medieval de Sant Gimignano, la preciosa Siena i assaborir un dinar en un celler de Chianti amb degustació dels seus vins. Un recorregut complet per la  Toscana.

55

dia
Visita a l'illa de Kos

Visita per l'illa Grega de Kos, del Dodecanès, situada davant de Bodrum, la costa Turca. Amb una història mil·lenària que ha deixat petjada a l'illa. Contrasta amb les veïnes illes Cíclades per la seva escarpada geografia i frondosa vegetació que forma paisatges molt pintorescos ideals pels amants de la fotografia.

59

1 dia
Muntanya Grouse i pont penjant Capilano

Excursió d'un dia al punt més alt de Vancouver, Grouse Mountain, al pont penjant  i el Parc de Capilano, et garanteixo que aquesta experiència, t'accelerarà el cor.

92

6 hores
Islàndia i les colònies de Frarets

Endinsa't en el món de l'adorable fraret: l'au marina petita més acolorida, carismàtica i divertida al nord de l'equador i l'estrella d'aquesta excursió per la costa islandesa. Els amants de la natura estan de sort perquè a més de les grans colònies de cria dels frarets hi ha moltes altres espècies per veure.

55

1 hora