• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

India - Setmana Santa

9 dies

1.462 €

 

 

Viatge per les ciutats més rellevants del nord d'aquest immens país, amb una història de més de 9000 anys i que podràs seguir mitjançant els edificis i monuments que no et deixaran indiferent. Aprofitaràs al màxim , inclou les millors visites i  tornada després de sopar .


Itinerari:

Dia 1 Barcelona - Delhi
Sortida amb avió i arribada a Delhi via una ciutat europea. Arribada, presentació amb el nostre representant i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 2 Delhi - Jaipur ( Samode)
Esmorzar. Sortida en carretera cap a Jaipur, amb parada a Samode, dinar  i visita del palau amb el saló dels miralls " Durbar hall". Arribada a Jaipur, capital del Rajasthan. Trasllat a l'hotel  i allotjament.

Dia 3 Jaipur
Esmorzar. Visita a la fortalessa d' Amber on pujarem a lloms dels elefants o qui ho prefereixi en Jeeps. Tornada a Jaipur i visita del palau del Maharajà i el mausoleu, l'observatori jai Singh i el Palau dels vents, l'edifici emblemàtic de la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 4 Jaipur - Agra ( Fatehpur Sikri - fortalesa Roja)  
Esmorzar i sortida cap Agra, visitant Fatehpur Sikri, ciutat mongol fundada per l'emperador Akbar. Arribada i visita a la fortalesa Roja, conjunt emmurallat que amaga palaus i edificis senyorials de diferents estils arquitectònics. Trasllat a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 5 Agra ( Taj Mahal )
Esmorzar. Pel matí, visita del majestuós Taj Mahal, una de les set meravelles del món. Construït en el 1652 per l'emperador Shah Jahar en honor a la seva esposa Muntaz Mahal. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

Dia 6 Agra - Delhi - Varanasi
Esmorzar. Sortida aviat per carretera cap a Delhi. Arribada i trasllat a l'aeroport per volar a Varanasi. Ciutat banyada pel Ganges. Trasllat a l'hotel, sopar i Allotjament.

Dia 7 Varanasi - Delhi
De matinada, trasllats als Ghats per navegar pel Ganges, després, recorregut a peu pels carrerons de la zona antiga de la ciutat. Tornada a l'hotel i esmorzar. Temps lliure fins l'hora del trasllat a l'aeroport i volar a Delhi. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i Allotjament

Dia 8 Delhi - Barcelona
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat antiga; fortalesa Roja, Jama Masjid, Raj Ghat ( tomba de Gandi) i el mercat Chandni Chowk. Per la tarda, recorregut panoràmic per la ciutat Nova; el Rajpath, zona d'estil Anglès construïda per Edwin Luthens, la porta d'Índia i el minaret Qutub Minar. Sopar en un restaurant local. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel per embarcar al vol cap a Barcelona.

Dia 9 Barcelona
Arribada a Barcelona.


El preu inclou :

• Vols des de Barcelona
• Trasllats, visites anomenades a l'itinerari i guia acompanyant durant tot el viatge
• 7 nits d'allotjament en hotels de categoria Primera
• Habitació doble amb esmorzar ,1 dinar i 6 sopars
• Assegurança bàsica
• Documentació de viatge
• Taxes aèries i carburant
• Assistència Viuelmon

Allotjament superiors categoria primera suplement de 92,- per persona

 

Demana'ns qualsevol canvi per millorar el teu viatge, hi ha possibilitat d'afegir dies, visites o altres zones, t'enviem una proposta amb tot el detall, omple el formulari. 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva 
(*) Viatge mínim per a dues persones en habitació doble
(*) Et recomanem reservar amb previsió


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost