• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Costa Rica

13 dies

1.695 €

VIATGE A COSTA RICA - 13 dies

 

Dia 1 Barcelona – San José.

Vol a San José . Arribada a la capital de Costa Rica . Allotjament

Dia 2 San José - Parc Nacional de Tortuguero.

Pensió completa . Aviat sortim cap al P. N. de Tortuguero , una de les àrees de major diversitat biològica de Costa Rica , on podrem veure diferents tipus de tortugues que arriben a les  costes de juliol a octubre .

Dia 3 Parc Nacional de Tortuguero.

Pensió completa al lodge . Aquest dia s’explorà amb llanxa el sistema de canals naturals que ofereix aquest parc . Tarda lliure per gaudir d’aquest paradís .

Dia 4 Parc Nacional de Tortuguero – Puerto Viejo.

Esmorzar . Retorn amb llanxa fins al poble de Guápiles . A continuació sortida fins a Puerto Viejo de Talamanca, una de les zones que millor conserva tot el seu encant primitiu i salvatge .

Dia 5 Puerto Viejo ( Excursió Parc Nacional Cahuita )

Esmorzar . Excursió al Parc Nacional de Cahuita . Visitarem les seves platges que compten amb una extensió de 600 hectàrees i els esculls de corall .

Dia 6 Puerto Viejo - Volcà Arenal.

Esmorzar. Sortim cap a la zona del Volcà Arenal , el més impressionant de Costa Rica . Al final de la tarda relaxeu-vos, gaudint de les aigües termals de Tabacón que emergeixen de l'interior del Volcà Arenal .

Dia 7 Volcà Arenal

Esmorzar . Dia lliure per gaudir del volcà Arenal , tradicionalment el més actiu de Costa Rica. L'agradable entorn de les zones i les termes d’aigües calentes procedents del volcà Arenal són cita obligada .

Dia 8 Volcà Arenal - Platges de Guanacaste.

Esmorzar . Trasllat cap a la Costa del Pacífic . És temps de descobrir i gaudir de les platges, caracteritzades per les seves cristal·lines.

Dies 9 i 10 Platges de Guanacaste.

Esmorzar . Dies lliures per gaudir de les possibilitats que ofereix aquest entorn privilegiat , descansar en les seves platges , bussejar o pescar ......

Dia 11 Platges de Guanacaste - San José.

Esmorzar . Retorn a la capital. Gaudeixi d’aquesta última nit visitant algun dels centres nocturns on podràs sopar , i després aprendre algun dels ritmes tropicals del país en les diferents discoteques de la ciutat .

Dia 12 San José – Barcelona

Esmorzar . Sortida en vol de tornada a Barcelona . Nit a bord .

Dia 13 Barcelona.

Arribada .

 

(*) Tots els preus estan subjectes a disponibilitat en classe base en el moment de la reserva. Recomanem reservar sempre amb previsió.


Comparteix aquest viatge a les xarxes

Demanan's més informació o un pressupost