• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

europa

4 propostes per veure

Eslovènia al teu aire

Si t'agrada la muntanya, el mar, el bon menjar, les activitats a l'aire lliure o visitar monuments, Eslovènia pot ser una destinació perfecta per a les properes vacances.

1.095

8 dies
Creta per quest estiu

Creta, l'illa del Minotaure, el bressol de la cultura grega i l’origen de la civilització occidental. Amb els seus 1.040 kilòmetres de costa, on trobaràs tot tipus de platges. Una de les millors formes de conèixer-la és al teu aire amb cotxe de lloguer i tot acompanyat d’un clima envejable, una gent acollidora i una rica gastronomia!. Aquí tens una proposta. T' animes?

710

8 dies
Londres en familia

A Londres, pujar al London Eye i observar la ciutat des del cel és fascinant i si pots  gaudir de les reaccions dels més petits és una estona màgica en qualsevol època de l'any,  però a l'hivern, la ciutat ofereix un munt de possibilitats més, una d'elles el Winter Wonderland. Tria dates!

948

4 dies per familía
Holanda en familia

Viatge amb nens al món fantàstic d'Efteling, el parc d'atraccions més gran d'Holanda i combina-ho amb la ciutat d'Amsterdam. Et proposem activitats per a tota la família.

1.660

per família 5 dies