• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

escapades

7 propostes per veure

Entre el cel i la terra al sud d'Holanda

Et proposem una escapada a Maastricht al sud d' holanda, una de les ciutats mes antigues on hi trobaràs cultura, arquitectura, excel·lents botigues i la seva famosa Universitat que li proporciona un ambient molt internacional. Com allotjament hem triat una església gòtica transformada en un espectacular hotel de disseny...serà com dormir entre el cel i la terra.

750 €

3 dies
Escapada a Munich en família

Et proposem una escapada a Munich, la capital Bàvara, en família.  On pujarem a la torre olímpica, visitarem el Museu del Bayern de Munich, el zoo.  

565 €

4 dies
Londres Harry Potter Park

Londres: Tan immensa com acollidora, ofereix una barreja de cultures i estils que només podria definir-se com explosiva, amb una renovació permanent i constant. Si durant la pre adolescència devoraves els llibres de Harry Potter fins a altes hores de la matinada com si no hagués demà. Els estudis de Harry Potter a Londres són el teu lloc. Si no ets fan segur que quedaràs sorprès de com s'han rodat les pel•lícules, escenaris, efectes especials, etc. O bé t'oferin alternativa, veure les últimes funcions del Rei Lleó.

360 €

4 dies
Cap de setmana a Berlín

Des de la caiguda del mur el 1990, la ciutat de Berlín no ha deixat de mirar al Futur, sense ignorar el seu passat ha fomentat la creativitat en diversos camps artístics i culturals i s'ha consolidat com a una ciutat vanguardista i transgresora, una complexa barreja d'estils que la fan única.

410 €

4 dies
Florència i Roma

Florència, catalogada com una de les ciutats més belles, envoltada de la idíl·lica Toscana, de la que és la capital, i Roma, capital del gran imperi. Viu la intensitat de l'art occidental en primera persona. No et perdis ni un sol detall...

699 €

6 dies
Tallin

El casc antic de Tallin, protegit per l’Unesco, és un escenari medieval perfecte, fins i tot els comerciants vesteixen d’època. Vanalinn és el barri més fascinant del casc antic, ideal per perdre’s.

390 €

3 dies
Roma i Venècia

Una escapada molt especial visitant Roma i Venècia dues ciutats emblemàtiques.

485 €

5 dies