• +34 938 71 32 06 | +34 938 71 32 83
  • info@viuelmon.com

Escapades

3 propostes per veure

Laponia Rovaniemi

Escapa't en família a Lapònida i viu l'aventura àrtica, trineus, motos de neu, la vila de Santa Claus, i que sigui Santa Claus qui et doni el diploma per Creuar el Cercle Polar. Possibilitat d'allojar-te a l'Artic Tree hotel  a les seves suites amb vistes al cel Artic.

2.195 €

5 dies
Londres Harry Potter Park

Londres: Tan immensa com acollidora, ofereix una barreja de cultures i estils que només podria definir-se com explosiva, amb una renovació permanent i constant. Si durant la pre adolescència devoraves els llibres de Harry Potter fins a altes hores de la matinada com si no hagués demà. Els estudis de Harry Potter a Londres són el teu lloc. Si no ets fan segur que quedaràs sorprès de com s'han rodat les pel•lícules, escenaris, efectes especials, etc. O bé t'oferin alternativa, veure les últimes funcions del Rei Lleó.

360 €

4 dies
Florència i Roma

Florència, catalogada com una de les ciutats més belles, envoltada de la idíl·lica Toscana, de la que és la capital, i Roma, capital del gran imperi. Viu la intensitat de l'art occidental en primera persona. No et perdis ni un sol detall...

699 €

6 dies